Despre Serviciile Oferite

Pedodontie && Endodontie

Pedodontia este o specialitate stomatologica ce se adreseaza copiilor, ocupandu-se cu profilaxia si tratamentul dintilor de lapte si a dintilor permanenti tineri. Vizita copilului la dentist trebuie sa se produca cat de timpurie; e de dorit ca aceasta sa se desfasoare intr-o atmosfera vesela, relaxata, copilul s-o perceapa ca pe o joaca.

Implantologie && Cosmetica

IMPLANTOLOGIA DIGITALA conduce la rezultate extraordinare in tratamentul dintilor lipsa cu implant dentar, avand in vedere precizia, acuratetea si viteza de executie cu care este realizat tratamentul. Implantul inserat atraumatic si in pozitie perfect corecta nu va fi supus traumelor mecanice masticatorii si nici agresiunii microbiene a placii bacteriene.

Protetica Dentara

Protetica dentara inseamna refacerea dintilor prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.


Parodontologie

Sănătatea orală este esențială pentru sănătatea generală și creștea calității vieții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ 20% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani suferă de boală parodontală severă, fapt care face această afecțiune destul de răspândită la nivel global.

Ortodontie

Ce este si ce trateaza ortodontia? Ceea ce retinem din Ortodontie este in general ideea de "dinti drepti" la care incearca sa ajunga specialistul ortodont prin intermediul aparatelor ortodontice mobile sau fixe. Ortodontia trateaza probleme de malocluzie si malpozitie dentara .

Chirurgie orala

Chirurgia orală şi maxilo-facială cuprinde tratamentul chirurgical al părţilor moi cervico-faciale, al oaselor craniului visceral, al glandelor salivare, articulaţiei temporomandibulare, diformităţilor şi malformaţiilor cranio-faciale, plastia reconstructivă în sfera orală şi maxilo-facială şi tratamentul chirurgical al afecţiunilor.